POVESTEA NOASTRASuntem manageri de business cu background solid de IT care au reusit sa propage facil schimbari semnificative, au crescut conformitatea unor procese critice sau au implementat proiecte in timp record, totul printr-o gestiune mai buna a informatiei.
Functionam de mai bine de 18 ani. De-a lungul timpului am implementat sisteme care au functionat cu mii si zeci de mii de angajati in unele din cele mai solicitante medii.

Noi suntem arhitecti de spatii de lucru digitale.

Misiune

Sa oferim solutii de calitate care sa ajute companiile sa obtina o imbunatatire permanenta a performantelor printr-o mai buna comunicare interna si un management organizational mai eficient.

Viziune

Vrem sa devenim lideri in oferirea de solutii de colaborare online inovative si eficiente, deoarece noi credem ca viitorul va fi reprezentat de retele de colaborare care vor permite punerea in comun si impartasirea de informatii si cunoastere in cadrul echipelor distribuite.

Valori

Integritate - Apreciem un comportament etic si responsabil intr-o atmosfera de onestitate, comunicare deschisa si respect mutual. Intotdeauna vom alege sa facem ceea ce este corect, nu ceea ce este usor.

Pasiune - Credem ca pasiunea este acel ceva care face sa incolteasca creativitatea si inalta cunoastere, atat in folosul echipei noastre cat si in beneficiul clientilor nostri.

Parteneriat - Munca in echipa este baza comuna pentru toate relatiile pe care le construim. Cautam neincetat sa intarim si sa aducem valoare maxima in toate parteneriatele pe care le formam cu clientii nostri, cu afiliati sau cu colegii nostri.

Inovare si imbunatatire continua - Pretuim creativitatea, asumarea responsabila de riscuri si urmarirea cu entuziasm a noilor idei. Incurajam gandirea nonconformista ce ne permite sa ne dezvoltam ca indivizi si ca grup. Apreciem de asemenea imbunatatirea continua printr-o dezvoltare profesionala bazata pe cultura echipelor.

Responsabilitate - Avem asteptari pentru inalta performanta si ne simtim responsabili pentru calitatea muncii noastre si a rezultatelor pe care le obtinem ca indivizi si ca echipa.

Membrii echipei

Cristian SalantiSolution Architect
absolvent de Electronica si Management, primul intranet dezvoltat in urma cu 17 ani, peste 20 de proiecte de intranet cu zeci, sute sau mii de utilizatori
Aurel TURBATU Consultant Content Management Systems
absolvent Automatica si Calculatoare, a participat la constructia, dezvoltarea si adoptia de solutii CMS (LMS si KM) pentru ING Bank, Alpha Bank , Engie (GDF Suez)
Sorinel BALAN Intranet Consultant
absolvent MBA BCRC. Initiator si administrator al site-ului de Intranet BCR intre 2000-2008, management si adminstrare web portal BCR 2000-2013
MIKI IONESCUSales and Marketing Consultant
De formatie inginer, cu experienta de mai bine de 20 de ani in pozitii de management in vanzari si marketing
Acești consultanți sunt susținuți de alți experți IT: arhitect tehnic, designeri SharePoint, dezvoltatori de software SharePoint, administratori și testeri

Ce spun clientii despre noi:

Contact zen-it

str. Alexandru Vlahuta, nr 6, ap 37, sect 3, 031023, Bucuresti
+4 021.317.51.00
office @ zen-it.ro
Mon - Sat: 9:00 - 17:00
ZENITH Consulting SRL
Cod unic de inregistrare RO15872962
Numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/14780/2003

Contact ZEN-IT

Oferim sisteme de intranet operational care ajuta companiile sa devina mai flexibile si mai eficiente

Contact

  str. Alexandru Vlahuta, nr 6, sect 3, 031023, Bucuresti

 (+4) 021.317.51.00

office @ zen-it.ro

Cod unic de inregistrare RO15872962

Numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/14780/2003