SharePoint

Ne-a castigat modul in care, ca intr-un joc de LEGO, poti sa imbini elemente precum liste, librarii, fluxuri de lucru sau webpart-uri ca sa creezi o solutie care sa ii faca pe angajati sa colaboreze mai usor, "gravitand" in jurul unui site web.
5 din 10 cele mai bune site-uri de intranet din lume ruleaza SharePoint
SharePoint este utilizat de 78% dintre companiile Top 500 Fortune pentru dezvoltari offline si online.
Disponibil atat On-Premise cat si Cloud (Office 365)
SharePoint este in industrie platforma lider intranet, managementul securizat al documentelor, colaborare si multe altele
SharePoint nu este dedicat doar corporatiilor. Companiile medii si mici pot beneficia de utilizarea SharePoint de asemenea.

Solutii de business

SharePoint Pentru HR

SharePoint Pentru HR
Toate serviciile de HR ar trebui sa fie usor accesibile de pe Intranet: proceduri, formulare, intrebari frecvente, persoane de contact, workflow-uri care sa sustina procesele de baza. Astfel angajatii companiei isi pot derula mai usor taskurile frecvente in raport cu HR-ul, iar specialistii HR se pot concentra asupra activitatilor cu valoare adaugata mai mare. Cu SharePoint poti face toate aceste lucruri.

Gestiune PROIECTE

SharePoint pentru PROIECTE
Toata informatia cu privire la proiect se gaseste intr-un singur loc. Practic poti crea un site dedicat proiectului, pe care sa ai toate documentele, anunturi, calendare, liste de informatii, etc. Gestionarea documentelor se poate face centralizat cu ajutorul librariilor de documente. Practic documentele nu mai circula pe email acestea se afla in permanenta pe un server de unde sunt accesate de utilizatori, selectiv, in functie de permisiunile acordate.

Managementul Calitatii

SharePoint pentru Managementul Calitatii

Documentatia sistemului de management al calitatii trebuie sa fie disponibila catre toti angajatii autorizati. Din aceste motive o librarie de documente este locul natural unde sa fie gestionata aceasta documentatie. Faptul ca acestea sunt accesibile de catre un public bine definit, ca au o structura flexibila si ca permit versionare lor le transforma intr-un instrument minunat inclusiv in cazul unui audit.
Lucrul asta se face cel mai simplu pe intranetul companiei, iar SharePoint se poate integra natural in intranetul oricarei companii.

Cum va putem ajuta?

Instalare si Upgrade

SharePoint - un instrument complex facut sa para simplu
SharePoint e un instrument complex facut sa para simplu.
Si de foarte multe ori chiar functioneaza ca un lucru simplu. Cand e insa vorba de o instalare sau un upgrade pe un mediu enterprise, e bine sa il abordezi ca un lucru complex. Si poate impreuna cu unii care au mai facut de mai multe ori lucrul asta.

Dezvoltari

Cum scoti din SharePoint maximum posibil
Vrei sa scoti din SharePoint maximum posibil?
Fie ca e vorba de branding, de parametrizari sau extinderi ale functionalitatilor existente, de fluxuri de lucru complexe, integrari cu alte sistem, noi suntem aici pentru a te ajuta.

Administrare

Administrare
Cand paza buna trece primejdia rea.
Odata ce ai dat in functiune un sistem, e important sa te asiguri regulat ca el functioneaza in parametri optimi si ca datele tale sunt protejate de eventualitatea unei defectiuni acidentale. Verificari manuale sau automate, zilnice sau saptamanale, rutine de backup, instalarea de actualizari ale produselor software si teste de recovery te asigura ca sistemul tau este intr-o stare optima.

Competentele noastre

SharePoint
JavaScript
.Net
SaaS

Office 365

Office 365 oferă o soluție integrată, astfel încât toată lumea să poată colabora mai eficient folosind chatul în echipă, întâlnirile online, elaborarea în comun și partajarea în siguranță a fișierelor, e-mailul de grup și o rețea socială pentru locul de muncă.
Fara costuri de infrastructura, disponibilitate garantata de Microsoft
Colaborați așa cum doriți și gestionați modificările din documentele partajate, indiferent dacă lucrați offline, online sau simultan cu alte persoane
Lucrați perfect de oriunde cu aplicațiile dvs. Office preferate și reluați lucrul de unde ați rămas pe orice dispozitiv

COMUNICARE

COMUNICARE OFFICE 365
Deschideți canale pentru comunicare și colaborare

Ideile nu se conturează din nimic. Cu Office 365, luați contact și colaborați cu angajații și partenerii de încredere pentru a identifica noi produse și servicii. Utilizați și vizualizați date din mai multe surse, pentru a obține perspective asupra comportamentului clienților și a tendințelor pieței, creând noi idei și inovații. Vedeți cum pot ajuta forța de muncă interconectată și comunicarea deschisă pentru ca organizația să fie mai inovatoare și mai perspicace.

COLABORARE

COLABORARE Office 365
Simplificați soluția dvs. de întâlnire la o singură relație și reduceți costurile utilizând Office 365 cu Skype for Business. Păstrați organizația dvs. conectată și productivă și lucrați de parcă v-ați afla cu toții în aceeași încăpere. Descoperiți modul în care Skype for Business elimină obstacolele de colaborare și scade costurile. Simplificați infrastructura cu o singură platformă în Office 365 pentru apelare, conferințe, video și partajare.

INOVATIE

INOVATIE Office 365
Identificați și îmbunătățiți ideile potrivite

Echipele și partenerii pot folosi spații de lucru securizate, colaborative pentru a crea împreună propuneri și a accelera inovarea, protejând totodată proprietatea intelectuală a firmei și contribuind la reducerea costurilor de consolidare. Ajutați echipele să creeze și să partajeze vizualizări îmbogățite ale datelor comerciale cu participanții direct interesați, pentru luarea unor decizii mai informate.

0
Clienti
0
Proiecte
0
Utilizatori

Consultanta si Adoptie

Consultanta si Adoptie
Nu pierde timpul reinventand roata!
Suntem specialisti in analiza si modelare a proceselor si a sistemelor. Am depasit deja cele mai multe dintre provocarile pe care implementarea unui intranet, ori dezvoltarea celui existent, le presupune in fiecare faza. Concepem strategii si planuri de actiune menite a urgenta adoptia instrumentelor digitale in cadrul organizatiilor.

Training

Fara OAMENI, nu poti avea un intranet de succes
Contribuitori ce cresc business-ul prin continutul cu care populeaza intranet-ul, Dezvoltatori ce ii imbunatatesc functionalitatile, Administratori ce ii asigura buna functionare. Acestia sunt “pilonii” ce vor da valoare acestui instrument de suport operational. De pregatirea acestora va depinde, intr-o foarte mare masura, diferenta dintre succes ori esec in utilizarea acestuia.

Project Management

Project Management

Cand iti doresti sa ai succes din prima!
Multi se pricep sa gestioneze proiecte. Noi ne pricepem sa le gestionam bine pe cele de intranet . O facem cu succes de mai mult de 10 ani, am finalizat mai mult de 40 de proiecte de intranet. Stim care sunt provocarile acestui proiect de la analiza pana la adoptie si cum sa le depasim impreuna.

ZENIFY

Solutiile noastre unicat sunt dezvoltate si ele prin metodologia Zenify

Zenify defineste, colecteaza, structureaza si prezinta informatia agregata intr-o forma care faciliteaza derularea proceselor interne

Zenify ofera angajatului toate resursele de care are nevoie ca sa isi faca treaba repede si corect

Ne-am numit metodologia Zenify, avand in fata ochilor oameni care isi fac treaba bine, calmi si echilibrati

Konnect

"Intranet-la-cheie" pe platforma SharePoint Office 365

  • implementare rapida si cu costuri mici
  • validat deja de companii cu mii de angajati
  • instrument avansat de suport operational
  • conceptie in baza bunelor practici in intranet

PROGRAMEAZA UN DEMO ONLINE

linkedin  zenith consulting romania
facebook  zenithconsultingromania
Twitter  ZEN_IT_RO
SAU AFLA MAI MULT TELEFONANDU-NE LA

Oferim sisteme de intranet operational care ajuta companiile sa devina mai flexibile si mai eficiente

Contact

  str. Alexandru Vlahuta, nr 6, sect 3, 031023, Bucuresti

 (+4) 021.317.51.00

office @ zen-it.ro

Cod unic de inregistrare RO15872962

Numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/14780/2003